Site Overlay

Com jugar a Fortifeble

Com jugar a Fortifeble

Consideracions inicials

Fortifeble és un videojoc multi jugador on els alumnes es connecten a les partides creades pels professors amb un codi únic que els hi proporciona el docent.
El joc comença amb 100 punts per participant i guanya el que té més punts al final de la partida.
El nombre de torns (durada) de la partida el defineix el professor i d’aquest nombre de torns depèn en part l’estratègia a utilitzar.

Instruccions Professor

1.1 Seleccionem l’opció de professor i (1.2) ens identifiquem amb les nostres dades d’accés.

1.11.2

1.3 Ens proposa un codi i podem pitjar en el botó de crear per crear una nova partida. 1.4 Ara podem comunicar als alumnes el codi de partida i esperem perquè es vagin connectant. Quan tots estiguin llests, podem pitjar ENTRAR i la partida començarà.

1.31.4

Instruccions Alumne

a1.1 Seleccionem l’opció d’alumne i (a1.2) ens demanarà el codi de partida que ens ha de proporcionar el professor i pitgem a connectar.

a1.1a1.2

a1.3 Triem un dels avatars disponibles i introduïm el nom. Esperem al moment de començar la partida que decidirà el professor.

Ara ja som dins la partida i l’app ens dirà si el primer torn ataquem o defensem. a1.4 Ens ha tocat defensar i esperem que ens arribi la pregunta. a1.5 Ja tenim la pregunta amb la qual ens ataca l’Armand. És una pregunta de valor 5 (màxim), ens convé anar vius o si l’errem, perdrem un caramull de punts!!! Seleccionem una de les quatre respostes abans que s’acabi el temps.

a1.4a1.5

a1.6 Hem encertat la resposta i com que tenia un valor de 5 punts passem a tenir 105 punts. a1.6 Ara ens toca atacar, tenim tres armes, una de valor 3 i dues més de valor 2. Hem de triar quina volem fer servir per atacar. Aplica l’estratègia i pensa qui és el teu oponent!!!

a1.6a1.7

a1.8 Ataquem amb la pregunta que hem triat i esperem que l’oponent respongui. a1.9 L’Armand no ha respost i per tant els dos punts de valor de la pregunta passen a sumar-se a la nostra puntuació, ja tenim 107 punts!!!

a1.8a1.9

El joc continua fins a acabar tots els torns, atacant i defensant contra qualsevol dels jugadors connectats a la partida.